previous arrow
next arrow
Slider

Gebeurtenissen zoals natuurrampen of lokale conflicten hebben vaak verwoestende gevolgen voor de regionale infrastructuur, maar de grootste slachtoffers zijn verweesde kinderen. Wie bekommert zich om de verweesde kinderen in een dergelijke traumatische situatie, waar iedereen moet vechten voor hun voortbestaan?

In veel gevallen worden wezen naar het buitenland gebracht of gedwongen om op straat te leven. Naar onze mening is het meestal beter als ze een goed aanbod krijgen in hun eigen land. Niet alleen kunnen ze een goede relatie opbouwen met hun familieleden, maar ze kunnen ook uitgroeien tot een zelfverzekerde volwassene, gewapend met hogere kansen op succes, die zich bewust zijn van hun eigen identiteit.

Het Humanity First Orphan Care project is een langdurig en goed gepland project dat is gericht op het bieden van onderdak, onderwijs, kleding, veiligheid en een veilige toekomst voor kinderen die door tegenslagen worden getroffen. Dit project is al jaren actief in veel landen, waaronder Burkina Faso, Benin, Sierra Leone, Pakistan, Indonesië en Gambia. Omdat weeskinderen vaak het slachtoffer worden van criminelen, is hun veiligheid onze hoogste prioriteit!

Image result for humanity first food