previous arrow
next arrow
Slider

Samenwerking

Hoewel elk land zijn eigen projecten beheert, is er een zeer nauwe samenwerking met Humanity First International. Bij de grote rampen waarvoor meer vrijwilligers en donaties nodig zijn, wordt het werk gecoördineerd door Humanity First International. Elk land ontvangt richtlijnen over welke fondsenwervende doelen het moet bereiken en welke hulpdiensten nodig zijn. Of het nu artsen, logistiek, ingenieurs of welke behoeften dan ook zijn. Zo kan Humanity First zelfs grote uitdagingen aan.

Om ervoor te zorgen dat onze hulp op het juiste moment en juiste plaats aankomt is het samenwerken met lokale autoriteiten en specialisten belangrijk voor ons.

Hoewel Humanity First nu in veel landen is geregistreerd, worden onze teams soms geconfronteerd met dreigingen op de lange termijn en bij rampen die een grotere samenwerking met lokale autoriteiten en andere organisaties vereisen. Op deze manier bereiken we dat we effectiever en meestal sneller kunnen handelen en dat onze hulp de slachtoffers doelgerichter kan bereiken.